Verdens ende!

Fra Vineoflifenews.com/
19. november 2013.
Af Gordon King.

Er vi tæt på Verdens afslutning? Er Verden, som vi kender den, dømt til en katastrofe? Både ja og nej. Vi er tæt på slutningen. Men, ikke af verden. Ikke endnu i hvert fald. Vi er på vej til katastrofer - katastrofer i en større skala. Hvad skal der blive af vort hjem - den planet, vi kalder "Jorden"?

Vi er ved afslutningen af en tidsalder - "Kirken tidsalder" eller "Dispensationen". Vi skal snart gå ind i en periode på syv år med alvorlig smerte og lidelse, død og ødelæggelse, som aldrig set før på planeten Jorden. Denne periode er kendt som "Trængselstiden.

Trængselstiden vil vare i syv år. Den vil ende med Jesus Kristi genkomst eller ”andet komme” og Armageddon.

I Trængselsperioden afsløres "Antikrist". Han vil ikke blive kaldt Antikrist, men vi skal kende ham, fordi han vil underskrive en syvårig fredsaftale med Israel. Han vil være en mand, der er ønsket af mange. Men han vil være en stor bedrager og en falsk fredsskaber.

Efter den første halvdel af Trængselstiden - tre og et halvt år - vil ”Den store Trængsel” komme. Begyndelsen på denne periode vil blive præget af "Ødelæggelsens Vederstyggelighed". Ødelæggelsens Vederstyggelighed er, når Antikrist tager sæde i "Det Allerhelligste" i det Jødiske tempel, og erklærer at være Gud. Han vil få alle til at tilbede sig og tage "Dyrets Mærke".

Så er der kun tre og et halvt år til Kristi genkomst. Antikrist og Satan vil have den fulde magt på Jorden på dette tidspunkt. Det vil blive en frygtelig tid at leve i.

I slutningen af denne periode kommer "Slaget ved Armageddon". Verdens nationer vil samles for at bekæmpe Israel og Kristus.

Kristus vil vende tilbage til Jorden i Hans andet komme for at besejre dem, der modsætter sig Ham, herunder Satan og Antikrist. Han skal kaste Satan og hans dæmoner i et bundløst hul i tusind år.

Efter dette tidspunkt vil Kristus regere og herske på Jorden i tusinde år. Dette omtales som "Tusindårsriget" eller Millenniet. Alle de Hellige og de, der stadig er i live, skal leve med Kristus her på Jorden i tusinde år. Det vil blive en tid, ligesom før synden eksisterede på Jorden. De Hellige skal regere Verden sammen med Jesus Kristus.

I slutningen af perioden skal Satan blive løst fra det bundløse hul. Han skal vildlede mange og samle dem til endnu en gang at kæmpe imod Jesus. Jesus vil besejre dem og kaste Satan i "Ildsøen" eller Helvede, én gang for alle.

Alle vantro skal stå foran dommen for "Den Store Hvide Trone", og bliver kastet i ildsøen for evigt.

Jesus vil ødelægge Jorden med ild. Han skal derefter oprette "nye Himle og en ny Jord" til evigheden. Alle de Hellige vil blive bedømt for Kristi "Domstol". Denne dom bliver ikke for synder, men vil blive for de Helliges gode gerninger. Alle gerninger vil blive prøvet som igennem ild, og de, der overlever ilden, bliver belønnet.

Så svaret på spørgsmålet: "Er dette Verdens ende?" er: Nej, ikke endnu, men den kommer. Der vil komme en ende på denne Verden. Men der skal komme meget mere. Vi er ved at gå ind i en periode med store katastrofer, ondskab, vold og alskens dårligdom. Det vil ikke blive en god tid at leve i på denne Jord.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Bortrykkelsen kommer muligvis midt i Trængselstiden.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Obama’s Irantræk kan starte Verdenskrig III.
-------------------------------------------------------------------------------------------
"Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal aldrig forgå." Matt 24:35.
"Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal aldrig forgå." Luk 21:33.