Profet-uret gik hurtigt i 2011!

Fra Bibelfokus.se
2. januar 2012.

Af Jan Markell.
Oversat til svensk af Lennart Jareteg.

Når vi nu har afsluttet 2011, så er der en del ting, der er sikre i en tid med usikkerhed. De fleste læsere vil være enige i, at den yderste tids ur løber stærkt. 2011 begyndte med vold, da en forstyrret bevæbnet mand skød og dræbte eller sårede mange mennesker i Arizona. Et af ofrene var et Amerikansk kongresmedlem. Nu ved afslutningen af 2011 er der kaos og vold i hele verden. Vi genoplever 1960erne, hvor vrede unge nu kræver, at verdens regeringer skal bøje sig for deres anti-kapitalistiske ideer. Vold og ustabilitet findes overalt, og især i det ustabile Mellemøsten.

Hvad ser vi mere? Verden er fuld af krige og rygter om krige. Vore kirker er ikke længere sunde. Sand kristendom er under angreb fra alle sider, og de kristne er ved at blive marginaliseret som intolerante fanatikere. På fjerntliggende steder henrettes kristne i Allahs navn. Naturen synes ude af kontrol, og vi ser enorme naturkatastrofer overalt. Grådighed og korruption er de motorer, der driver det meste. Israel og Jerusalem får skylden for de fleste af verdens problemer.

Tillad mig at uddybe dette:

Krig er under opsejling i Mellemøsten. Muslimske nationer er fast besluttet på at gennemtvinge en løsning vedrørende Israels fremtid, konstaterer Frank Gafney, der var Ronald Reagans vice-forsvarsminister. Han advarer om en "transformativ regional krig, og den kommer til at handle om staten Israels fremtidige eksistens. Den kan involvere alle Israels naboer, fordi de ønsker at drive Jøderne i havet. Den kan omfatte brug af atomvåben."

Så meget kom der ud af det gode formål med det "Arabiske forår". Tænk på Egypten. Under Mubarak var Egypten garantien for regional stabilitet. Takket være Det Muslimske Broderskab udgår der nu herfra ustabilitet til alle andre lande i Mellemøsten. En forenet indsats for at ødelægge Israel er under opsejling.

Amerika vil hjælpe med jagten, takket være at Obama’s angreb på Israel fortsætte.

Udenrigsminister Clinton advarede om, at enhver Amerikansk handling for at anerkende Jerusalem som Israels hovedstad skal undgås. Det kunne bringe fredsprocessen i fare, selv om processen er en joke.

Læg til denne korsang, et modigt og stadigt stærkere Kina, et Rusland, der igen er under fuld kontrol af Vladimir Putin, et Mexico, der falder lige ind i borgerkrigen med narkotikahandlere og deres allierede "Hizbollah", ved vor sydlige grænse, og du får en verden, der er propfyldt med farer for USA. Er det ikke indlysende, at vi er midt i Bibelens forudsigelser om "hårde tider" ?(Men det skal du vide, at i de sidste dage skal der komme hårde tider) (2 Tim 3:1) Ganske vist har tiderne altid været svære, men det er sammenfaldet af begivenheder, der er så spændende lige nu.

Bevægelsen "Besæt Wall Street" skal man ikke være blind for. Det er tilstrækkeligt at sige, at den repræsenterer den lovløshed og de udskejelser, der kendetegner vor tid. Vi må ikke afvise den, som et dumt cirkus med uvaskede studerende eller forstenede 1960er nostalgikere, som ikke engang kan formulere en grundlæggende platform. Hvis de skulle styre, ville vi have den perfekte venstre-dagsorden med Marxisme, Socialisme og "én-verden-isme". Det kræver en supermand at blande disse elementer og få det til at fungere. Hans navn er Antikrist, og han venter i kulissen.

I slutningen af ​​oktober efterlyste Vatikanet en radikal reform af verdens finansielle systemer, herunder skabelsen af ​​en global-politisk autoritet til at styre økonomien. Læs det igen. Vatikanet har opfordret til et økonomisk og politisk system for en forenet verden! Utallige millioner af Katolikker har nu fået at vide, at deres ledere accepterer en global regering. Seks milliarder mennesker på jorden må overbevises, men med en rekordstor global og individuel gæld forventes denne proces at blive en leg!

Mange scenarier er stadig tænkelige. Politikken hos den mand [Obama], som blev valgt med et overvældende flertal for bare tre år siden, synes at være designet til at konfiskere de fleste Amerikaneres formue og sætte en stopper for den Amerikanske status som supermagt ved at eliminere den lille værdi, vor valuta, stadig har. Flere og flere eksperter rådgiver os til at være forberedt på den hyperinflation, der helt sikkert vil komme, når verden beslutter sig for at stoppe med at låne os de penge, vi behøver for at finansiere vort underskud. 70% af dem kommer allerede ud af den blå luft, takket være Federal Reserve’s "høflighed" [at trykke nye sedler].

Amerika vil ikke forsvinde, men et svækket USA er nødvendigt, før nogen kan føre den "globalistiske fodbold" ind i målområdet. Én-verdens folket ved dette, og verdens pøbel-agitatorer, der fordømmer kapitalismen, ved det. Som vi siger her: "Alt falder på plads."

 Mandag den 26. december sagde en fremtrædende talkshow-vært med ivrig stemme: "Vi har brug for en verdensleder nu!" Han havde sandsynligvis ingen idé om, hvad han sagde, eller hvad konsekvenserne er. Jeg bemærkede, at han ikke sagde, at vi har brug for en Amerikansk leder. Vi har brug for en global "Mr. Fix-it".

En anden vært kaldte sådan en mand for en "spooky fyr" [en uhyggelig fyr]. Han har heller ingen anelse. Kun Bibelen hjælper os til at forstå disse mysterier, men en hel del kirker mener i dag, ​​at Bibelen er ubelejlig. Antikrist vil være både: En ”mand med en plan” og en rigtig ”uhyggelig fyr”

Måske er den globale gæld en af de klareste profeti-relaterede hændelser i 2011. Vi er et år ældre og gælden er større! Hele verden er i gæld - ikke bare Amerika! Jeg kunne give dig statistikker, men dine øjne vil fyldes med tårer over det. Vær ikke bekymret. "Spooky fyren" vil løse det!

Den tidlige kirke længtes efter Jesu genkomst, og derfor hilste de hinanden med ordet "Maranata!" Forestil dig, hvor enkel deres livsstil var. De vidste intet om den skrallende lyd fra betongravningerne rundt om i verden – storbyer, som pulserer af vold og kaos. Men dette enkle ord trøstede dem, da det lovede en bedre verden en dag.

Når vi ser 2011 forlade os, så husk på, at en bedre verden også venter dig! Men den er ikke af denne verden. Det handler om en anden dimension, et andet sted, en anden gang. Men den kan være her om et øjeblik! Hjerternes råb fra millioner i 2011 -  og endnu flere i 2012 - er dette vidunderlige ord: "Maranata". Kom, Herre Jesus! Jeg siger det igen og igen. Nogle vil blive trætte af det, men jeg vil ikke holde op. Det er et ord, der giver håb, når verden falder fra hinanden!

Maranata, Maranata! Fortsæt med at se op. Med et evigheds-perspektiv vil overskrifterne ikke bekymre dig så meget, og du kan i stedet fokusere på at udbrede evangeliet, mens der stadig er tid. Og find en kirke, der tror det samme!

Lukas 21:28: "Men når disse ting begynder at ske, så ret jer op og løft jeres hoved, for jeres forløsning nærmer sig.« 
---------------------------------------
Oversat fra svensk af Lis J.
Jan Markell's web-side: http://www.olivetreeviews.org/