Vær på vagt overfor nyere Bibelversioner!

Bibelversionen ”The Message” peger på ”One World Religion”
Fra News that Matters./
20. april 2011.
Af Sue.

”The Message" vinder med stormskridt popularitet, bedrager læserne og viser dem hen imod New Age og Én Verdensreligion.

”The Message” bliver læst over hele verden. Den er en omskrivning af Skriften til et 'moderne' sprog. Bogen bruger et vulgært sprog i et forsøg på at være "hip" og i takt med sproget i vor kultur.

Jeg er ked af at sige, at jeg flere gange har hørt denne bog citeret af Dr. David Jeremiah, og er siden holdt op med at lytte til hans prædikener.

Dr. Jeremias er i godt selskab, da de følgende velkendte kristne også godkender ”The Message”. Listen over støtterne kan overraske mange. Den offentliggøres nedenfor. NavPress brugte deres navne for at fremme denne bog.

Her er nogle citater fra kendte kristne, der hylder ”The Message”:

 "Vi bør takke Herren for den tjeneste, Eugene Peterson har præsteret i ”The Message”. Han har givet kirken en mulighed for at læse Bibelen på ny "
-Christianity Today

"The Message” er eksegetisk følsom, men taler dagens sprog med særlig flair for dén Engelske stil, der kendetegner Peterson’s arbejde." - Gordon D. Fee, forfatter til ”How to Read the Bible for All It’s Worth” og professor i Nye Testamente ved Regent College.

"Jeg takker Gud for ”The Message”. I den lægger Eugene Peterson en frisk og autentisk stemme til Skriften. Jeg anbefaler den stærkt. "- Richard J. Foster, forfatter til ”Celebration of Discipline”

"Endelig. En oversættelse med toner. Jeg læste ikke kun ord, men jeg hørte en stemme bag dem tale - som om alle disse dokumenter i virkeligheden blev oprindeligt oplevet. Peterson’s oversættelse forvandler øjet til et øre, der lukker døren til Det Nye Testamente videre op, end den måske nogensinde har været før." - Michael Card, sanger, sangskriver og forfatter til ”Immanuel: Reflections on the Life of Christ”

"WOW! Hvilken skat, ”The Message” er. Jeg vil tage den med mig. Dette er en skat, som jeg gerne vil bruge, hvor som helst, jeg er." - Joni Earckson Tada, forfatter...

"Eugene Peterson’s sprog gør Bibelen spændende og stærk, sød, skarp, overbevisende, smertefuld, personlig, moderne, venlig og dramatisk - og til rådighed for enhver læser i denne tidsalder." - Walter Wangerin, JR, forfatter af bogen, ”Dun Cow and Mourning Into Dancing”.

Rick Warren støtter ”The Message”  og bruger den i "The Purpose Driven Life", når han citerer  Skriftsteder. Og hvorfor skulle han ikke gøre det? Han er medlem af ”Council on Foreign Relations” og var vært for Tony Blair i Saddleback Church for at diskutere Verdensfreden i den globaliserede økonomi. ”The Message” peger i retning af en global åndelighed.

”The Message” bruger "hip"-sprog for at gøre den lettere at læse. Hvad den gør, er at verdsliggøre Hans Ords Hellighed og tilpasse det til Verden, idet den forsøger at gøre Bibelen verdslig og synkron med tiden.

Lad os se på nogle eksempler:

Matt 6:9-13:
”Derfor skal I bede således:
Vor Fader, du som er i himlene!
Helliget blive dit navn,
komme dit rige, 
ske din vilje
som i himlen således også på jorden;
giv os i dag vort daglige brød,
og forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere,
og led os ikke ind i fristelse,
men fri os fra det onde.
For dit er Riget og magten og æren i evighed!
Amen.”

Lad os nu se på de samme vers i ”The Message”:
”Vor Fader i himlen,
Afslør, hvem du er.
Gør verden ret;
Gør, hvad der er bedst - som ovenfor, så nedenfor.
Bevar os i live med tre gammeldags måltider.
Bevar os tilgivet med dig og tilgivende andre.
Bevar os fri fra os selv og djævelen .
Du er ansvarlig!
Du kan gøre lige hvad du vil!
Du gløder i skønhed!
Ja. Ja. Ja.

Det alarmerende i denne passage er "som ovenfor, så nedenfor" - en dybt i okkult praksis og filosofi. Dette sprog bruges i sort magi, og denne teori praktiseres af Aleister Crowley, forfatteren til ”​​Den Sataniske Bibel”.

I den næste passage, vil vi se politisk korrekt økologi og sletning af synder.

1 Kor 9: 6-11:
”Ved I ikke, at uretfærdige ikke skal arve Guds rige? Far ikke vild! Hverken utugtige eller afgudsdyrkere eller ægteskabsbrydere eller mænd, der ligger i med mænd, eller tyve eller griske mennesker, ingen drukkenbolte, ingen spottere, ingen røvere skal arve Guds rige. Sådan var nogle af jer engang, men I blev vasket rene, I blev helliget, I blev gjort retfærdige ved Herren Jesu Kristi navn og ved vor Guds ånd.”

The Message” (samme vers):
Kan du ikke indse, at dette ikke er måden at leve på? Uretfærdige mennesker, som ikke bekymrer sig om Gud, vil ikke blive optaget i hans rige.
De, der bruger og misbruger hinanden, bruger og misbruger sex, bruger og misbruger jorden og alt i den, betragtes ikke som borgere i Guds rige.
En række af jer ved af erfaring, hvad jeg taler om. For ikke så længe siden var I på listen. Siden da har I ryddet op og er blevet givet en frisk start med Jesus, vor Mester, vor Messias, og ved vor Gud i os, Ånden.

Hvor siges der noget i Skriften (Korinterne) om at "misbruge jorden"? Det gør der ikke. Dette er blevet tilføjet til Skriften for at være politisk korrekt og tilslutte sig den globale opvarmnings dagsorden. Afgudsdyrkelse og homoseksualitet er klart slettet fra disse vers.

”The Message” bruger et vulgært sprog, hvor det er unødvendigt:

Ezek 16:24-27 (fra ”The Message”)
”Ved alle større vejkryds byggede du dine dristige bordeller og udstillede din slurvede sex, spredte dine ben for alle, der passerede forbi. Og så blev du international med din prostitution. Du bedrev hor med Egypterne, idet du udsøgte dem i deres sex-orgier. Jo mere promiskuøs, du blev, des mere vred blev jeg. Endelig greb jeg ind, reducerede dine grænser og vendte dig til griskheden hos dine fjender. Selv Filister-kvinderne - kan du tro det? - blev chokerede over dit slurvede liv.”

NIV -versionen er mere værdig. Vi får billedet, uden det bliver vulgært:

”…du byggede en høj til dig selv og lavede en højtliggende helligdom på enhver offentlig plads. På ​​hvert gadehjørne byggede du dine højtliggende helligdomme og nedbrød din skønhed, idet du tilbød din krop med stigende promiskuitet til alle, der passerede forbi. Du involverede dig i prostitution med Egypterne, dine lystne naboer, og provokerede mig til vrede med din stigende promiskuitet.”

Hvis du vil læse flere sammenligninger mellem ”The Message” og Skriften (Engelsk) så klik her.

”The Message” er subtil i sit bedrag, idet den i nogle passager udelader homoseksuel synd, mens den i andre fremmer den globale opvarmnings dagsorden. NewAge-begreber vrimler det med i denne bog samt henvisninger til mysticisme og esoteriske sprog.

Findes der nogen bedre måde til at overbevise Verden om, at 'gud' vil en Verdensregering og en Verdensreligion for "fred"?

Denne bibelversion bedrager subtilt, og jo flere kendte kristne lærere, der omfavner og tilslutte sig denne bog, des flere læser den uden spørgsmål eller dømmekraft.

For blot et par dage siden blev en ny humanitær Bibel udgivet. Den var skrevet af en Ateist, og den sletter Gud, tilføjer evolution samt udspyr løgne.

Jeg tror, Guds Ord vil blive voldsomt angrebet, efter hånden som Antikrist forbereder at komme i centrum. Det er muligt, at det en skønne dag kun vil være Bibler, som er politisk korrekte, der kan blive trykt og solgt.

I Begyndelsen begyndte synden ved, at der blev sat spørgsmålstegn ved Ordet. Således vil det også være i disse sidste dage, for fjenden har kun lidt tid.

1 Mos 3:1:
”Slangen var det snedigste af alle de vilde dyr, Gud Herren havde skabt, og den spurgte kvinden: »Har Gud virkelig sagt, at I ikke må spise af træerne i haven?«

Åb 22:18:
Jeg vidner for enhver, der hører profetordene i denne bog: Føjer nogen noget til dem, vil Gud tilføje ham de plager, der er skrevet om i denne bog.”

NavPress brugte nedenstående navne i promoveringen af denne bog:
Amy Grant,
Benny Hinn,
Bill Hybels,
Bill og Gloria Gaither,
Billy Graham,
Brock og Bodie Thoene,
Carol Kent,
Chuck Swindoll,
Cynthia Heald,
Dan Quayle,
Dave Dravecky,
Toby-DC Talk
Don Moen,
Duffy Robbins,
Gary Chapmen,
Gary Smalley,
Gordon Fee,
Gordon MacDonald,
Harold Fickett,
JI Packer,
Jack Hayford,
Jay Kesler,
Jerry Jenkins,
Jerry Savelle,
Jim Burns,
Jimmy og Rosalyn Carter,
John Maxwell,
Joni Eareckson Tada,
Joyce Meyer,
Kathy Peel,
Keith Miller,
Kenneth Copeland,
Leighton Ford,
Leith Anderson,
Luci Shaw,
Madeleine L'Engle
Max Lucado,
Michael Card,
Michael W. Smith
Mike Yaconelli,
Newsboys,
Patsy Clairmount,
Pat Williams,
Phil Driscoll,
Rebecca St. James,
Richard Foster,
Rick Warren,
Rod Persille
Ron Kenoly,
Stuart og Jill Briscoe,
Tim Kimmel,
Tony Campolo,
Tremper Longman,
Bono fra U2,
Vernon Grounds,
Walter Kaiser Jr.,
Walter Wangerin,
Warren Wiersbe,
Wayne Rice,
Wellington Boone.
Frederick Buechner.