Bibler verre enn kjemiske våpen.

Fra Frie-ytringer.com/
23. september 2013.

FN hevder å ha bevis for at sivilbefolkningen i Syria i de opprørskontrollerte områdene er blitt angrepet med kjemiske våpen av Assads styrker. Det mener ikke alle opprørerne er det verste som kan skje. Bibler er farligere. En video viser en stor samling av konfiskerte bibler og bibelske materialer. I videoen beskrives det beslaglagte materialet som farligere enn kjemiske våpen, skriver WND.

Videoen dukket opp samtidig med rapporter fra Syria om at islamske opprørere hadde tatt kontrollen over flere kristne landsbyer, der innbyggerne fikk valget mellom å konvertere til islam eller å dø, skriver nettavisen. Kristne skal angivelig ha blitt bortført og henrettet.

Den nye videoen av de konfiskerte biblene ble postet av Eretz Zen, som beskriver seg selv som en sekulær syrer som motsetter seg «å få mitt land omgjort til en Taliban-lignende tilstand.» Videoen viser stabler av arabisk bibler og andre bøker, og en plakat der det står «O Muhammeds nasjon, våkn opp. For det er ting enda mer farlig enn kjemiske våpen. Pass deg for kristningskampanjer.»

Den engelske avisen Daily Mail rapporterte nylig at kristne i landsbyen Maaloula hevdet syriske opprørere beordret dem til å konvertere til islam for å unngå å bli drept. Ifølge Daily Mail ropte opprørerne «Allahu Akbar», eller «Allah er suveren,» da de angrep kristne hjem og kirker.

«Jeg så de militante gripe fem landsbyboere og truet dem og sa:« Enten konverterer du til islam, eller vil du bli halshugget,» forteller en landsbyboer til Daily Mail. Landsbyen skal nå igjen være under kontroll av Assads soldater, som beskytter de kristne landsbyboerne.

Beslaget av de farlige biblene kan du se her.------------------------------------------------------------------------------------------
"For Guds ord er levende og virksomt og skarpere end noget tveægget sværd; det trænger igennem, så det skiller sjæl fra ånd og marv fra ben og er dommer over hjertets tanker og meninger." Hebr 4:12.
------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Syrisk militær kæmper for at befri kristen by fra al-Qaedas besættelse.