Syrisk militær kæmper for at befri kristen by fra al-Qaedas besættelse.

Fra Forfulgtekristne.dk/
13. september 2013.

Det syriske militær kæmper i øjeblikket for at befri byen Maaloula, hvis befolkning overvejende tilhører den kristne minoritet, fra de al-Qaeda relaterede oprørsgrupper, som besatte byen sidste weekend.

Der svirrer med beretninger om, hvad oprørerne har gjort mod de kristne, men det er nødvendigt at få oplysningerne bekræftet fra flere kilder. Blandt andet forlyder det, at oprørerne tog kristne som gidsler i en kirke i byen, men at det syriske militær nu har befriet gidslerne. Desuden har der været rygter om, at oprørerne har dræbt en kristen, der ikke ville konvertere til islam.

Maaloula er et af de ældste arkæologiske områder i verden, med oldgamle levn fra kristendommen. Befolkningen taler den dag i dag aramæisk, det samme sprog som man talte over hele Mellemøsten på Jesu tid.

Tak fordi du forsat vil bede for de kristne Syrien, samt landet og regionen.

Hjælp flygtninge fra Syrien
Mens vestlige lande netop nu overvejer at gennemføre et angreb på Syrien, sikrer Dansk Europamission flygtninge fra Syrien nødhjælp i nabolandet Jordan. Den primære målgruppe er børn og kvinder der er blevet sendt på flugt. Læs mere...

Støt nu: vælg 'Hjælp flygtninge fra Syrien' ved angiv projekt