Er Bibelens profetier relevante? - del III af III.

Fra Prophecynewswatch.com/
24. oktober 2014.
Af Howard Green.

Vær rar at forstå dette… Jeg tror på, at nåden, tilgivelsen og Jesu kærlighed er altafgørende. Men venner, det kan kun være altafgørende for en person, der er kommet til erkendelse af, at han er en elendig synder ind for den hellige Gud.

Bibelen siger, at gudfrygtig bedrøvelse bringer omvendelse, som fører til frelse. Hvorfor skulle nogen blive omvendt, hvis de ikke tror, at Jesus kommer snart, og at Han ikke kommer tilbage som deres frelser, men som deres dommer?

Hvorfor skulle nogen omvende sig, når det eneste budskab, de hører fra mange lærere i Kirken eller på TV, er dette?: "Du er god nok, Jesus elsker dig, og Gud vil gøre dit liv velsignet og vidunderligt."

Ja, Jesus elsker dem, og Hans barmhjertighed når til alle syndere lige indtil det øjeblik, da de dør, eller Jesus vender tilbage. Derefter vil det være for sent, og de vil stå over for dommen. Det centrale budskab har i 2.000 år været, at vi er syndere, at vi har brug for en Frelser og at vi må omvende os... for Riget er her.

Den fremherskende kernebesked er i dag ændret fra, Jesus frelser, til, accepter Jesus for at forbedre dit liv og dets omstændigheder.

Vi har brug for mænd og kvinder, der underviser i hele Guds Ord, og som ikke vælger og vrager ud fra, om det er stødende. Paulus sagde, at vi er en duft af liv for dem, der frelses, og en duft af død for dem, der fortabes.

Derudover behøver vi Kristne mænd og kvinder, der er tapre vidner om Jesus i lyset af den virkelighed, at Han snart kommer igen. Vi må ikke falbyde Guds Ord, som Kristne må vi advare folk, for Jesus kommer snart.

Den fremherskende apati og tilbageholdenhed med hensyn til Bibelens profetier endog blandt nogle Evangelikale er bedrøvelig. For nylig lyttede jeg til en CD-serie i ti dele om Åbenbaringsbogen, mens jeg rejste. En landskendt præst underviste om: Hvorfor bogen er vigtig, og hvordan den bekræfter det hellige liv og vor kærlighed til at udbrede Evangeliet.

Han fortæller om et trist tilfælde, engang han gik til frokost med to præstevenner. En af præsterne fortalte en vittighed om de sidste tider, og den anden fandt det sjovt.

"Hey... vidste I, at Jesus kommer igen... og igen og igen og igen?"

Jeg er ikke her for at kaste med sten eller klandre nogen, for ingen af os er perfekte. Jeg ønsker at se kernen i problemet. Det, der var ment som humor og sarkasme, viser en komplet og utrolig foragt og manglende respekt for Bibelens profetier og Herrens snarlige Genkomst.

Det er overflødigt at sige, at benene blev fejet bort under den præst, der underviste i serien om Åbenbaringsbogen, på grund af det, han hørte. Han var dybt rystet over, at nogle præstekolleger var blevet så ligeglade med en central realitet i Bibelen.