Vesteuropa vil snart være "Judenrein."

Fra Crossroad.to/
8. august 2012.
Af Michael Blackburn, Sr.

"På den dag gør jeg Jerusalem til en tung sten for alle folkene; de, der forsøger at løfte den, vil rive sig til blods. Så samles alle jordens folk mod byen.” Zak 12:3.

Vesteuropa vil snart være "Judenrein" - Norge er det allerede (*). Gud, forbarme sig over os!
"Om et par uger vil Norge være ”Judenrein”. De sidste 819 Jøder, der stadig lever i Norge, forlader nu landet (*) på grund af stigningen i antisemitisme. Således bliver Norge det første Europæiske land, hvor der ikke længere lever Jøder.... "

Anne Sender, lederen af det Jødiske samfund i Norge, sagde engang: "Mange indvandrere bragte antisemitisme fra deres lande. Skammen er, at ingen taler ud imod dem.”

"Bølgen af Muslimske indvandrere bringer antisemitismen tilbage til Europa. En lignende udvikling finder sted i nabolandet, Sverige, og i alle de Europæiske lande ....

"Frankrig er i dag et meget antisemitisk land. Den socialistiske regering, under ledelse af Hollande, gør intet for at beskytte Jøderne - tværtimod. De mange Muslimer er en meget vigtig del af vælgerkorpset for de folkevalgte, og de er UNDER protektion af socialdemokraterne. Den 5. juli 2012 blev et 17 år gammelt Jødisk barn næsten tævet ihjel nær Toulouse af to Muslimer af Nord-Afrikansk afstamning, fordi han var iført en kæde med Davidsstjernen. Politiet var ikke i stand til at indsamle beviser ....

"Mediekanalerne i Storbritannien har også i seks år rapporteret om emigration af Jøder fra Storbritannien. I 1990 var der 340.000 Jøder. I dag er der 240.000 tilbage. De Muslimske indvandrere gør deres liv til et helvede, og jager dem væk .... Hollandske politikere fra de socialdemokratiske kredse marcherede sammen med Muslimer, der opfordrede til opførelse af gaskamre for at brænde Jøderne .....

"Jeg er helt ødelagt over, at Norge - af alle lande - fører an i dette. De ved bedre – for bare én generation siden, var de virkelig en kristen nation, der støttede Israel. Men da de forlod deres dyrebare åndelige arv (der har været flere fantastiske vækkelser i Norges historie), og omfavnede den venstreorienterede sekularisme og 'pluralisme' i stedet for, høstede de et uventet resultat: en strøm af analfabetetiske Muslimske indvandrere, som har destabiliseret samfundet og skubbet Norge ud over kanten fra "blot" anti-Israelsk til anti- Semitisk!

" ... det mønster bliver gentaget, som vi så i Europa i sidste århundrede: en hadefuld, radikal minoritet (uanset om det er højre eller venstre - eller Islamisk) er i stand til at påvirke og overvælde et blidt, åbent, liberalt samfund lige til det punkt, hvor de uhindret påfører deres fordomme, mens det tavse flertal ser den anden vej eller endda samarbejder. Gud hjælpe Norge og resten af Europa!"

________________________________________
"Derfor bliver vi ikke modløse, for selv om vort ydre menneske går til grunde, fornyes dog vort indre menneske dag for dag. For vore lette trængsler her i tiden bringer os i overmål en evig vægt af herlighed, for vi ser ikke på det synlige, men på det usynlige; det synlige varer jo kun en tid, det usynlige evigt." 2 Kor 4:16-18.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* Det Mosaiske Trossamfunn i Norge oplyser:
Vi er ca 720 medlemmer i Oslo og 150 registrert i Trondheim, i menighetene. Det er nok om lag 1500-2000.