Enten Bibelen eller Koranen fortæller løgne om Isak og Israel.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
3. februar 2013.

Er Allah Israels Gud? Var Isak far til Jakob, eller var Jakobs far Ismael? Sandheden skal gøre dig fri.

[Foto: Paven kysser Koranen. Han spiller dobbeltspil og repræsenterer ikke Bibelens Gud]

2 Mos 3:11:
”Moses sagde til Gud: »Hvem er jeg, at jeg skulle gå til Farao og føre israelitterne ud af Egypten?«

Israelitterne var Jakobs – søn af Isak - 12 stammer. De var alle fjerne fætre af Ismaels børnebørn. Ismael var Abrahams stedsøn. Han blev født af den Egyptiske kvinde, Hagar, der var Abrahams tjenestepige. Ismaelitterne vil for evigt være en stamme med en Egyptisk mor.

Eftersom Gud kaldte Israel ud af Egypten, talte han ikke til Hagars Egyptiske børn. Det var ikke nødvendigt at sende Egypten ud af Egypten. Bibelen forklarer, at Josef, søn af Jakob, radikalt modsat blev solgt til Ismaelitter og bragt ned til Egypten.

1 Mos 37:28:
”Nogle midjanitiske handelsmænd kom forbi. De trak Josef op af cisternen og solgte ham for tyve sekel sølv til ismaelitterne, som tog ham med til Egypten.”

Gud sagde ikke til Moses: «Bring Ismaelitterne ud af Egypten». Hvorfor skulle han sige det, når Egypten var det land, de stammede fra?

Der var ingen forvirring om dette spørgsmål før i 650 e.Kr., da en Araber hævdede, at han havde fået den endelige åbenbaring fra Gud den Almægtige. Den annullerede dette gamle kendskab til forskellen mellem Israelitter og Ismaelitter.

Manden, der fik denne åbenbaring blev kaldt Muhammed. Hans budskab er skrevet ned i Koranen og pludselig er Isaks slægtslinje slettet. Abraham har ikke en søn, kaldet Isak. Koranen hævder, at Abraham kun havde én søn, uden at nævne hans navn. I Arabiske og Islamiske traditioner er denne søn Ismael.

Dybest set er det, som Muhammed fortæller Ismaelitterne:

«Det er ikke Israelitterne, der er det udvalgte folk. Det er jer - Ismaelitter. De mennesker, som hævder at være Jøder, må acceptere Allah eller dø».

Da Jøderne vendte hjem til deres forjættede land, protesterede Muslimerne naturligvis; simpelthen fordi en Muslim har fået at vide, at der aldrig kan være et forjættet land for nogen, der ikke underkaster sig Islam.

Enten er Koranen eller Bibelen en falsk bog. De kan simpelthen ikke begge være Sandheden. Hvis Muhammed ikke er en falsk profet, har de Jødiske skrifters forfattere forfalsket Sandheden. Og hvis Bibelen er løgn, er den Kristne tro ugyldig. Ligeledes står eller falder Islam med korrektheden af Koranen.

Jeg tror, at Koranen er løgn, og Muhammad en falsk profet. Bibelen er Sandheden, og Jøderne er Gud den Højestes udvalgte folk.

Skrevet af Ivar.