Israel synes at have solgt Jerusalem til Vatikanet.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
4. februar 2013.

En historisk aftale er udarbejdet mellem Israel og Vatikanet.

Op-Ed: Eksklusiv: Et sæde til Paven ved Kong Davids Grav:

De Israelske myndigheder har givet Paven et officielt sæde i det rum, hvor den sidste nadver menes at have fundet sted på Zions Bjerg i Jerusalem. Nogle forskere mener, at David og Salomon - Jødiske konger i Judæa – ligger begravet der.

Det er kulminationen på en lang kampagne fra Den Katolske Kirke for at genvinde religiøs styring over det sted, hvor Jesus menes at have brudt brødet og drukket vinen sammen med sine disciple aftenen før Hans korsfæstelse.

Det er en enorm sag, der her er presset igennem uden nogen offentlig debat.

Ifølge vore kilder giver aftalen, som forventes at blive ratificeret til juni, Paven en "særlig myndighed" over anden sal i bygningen, således at kristne pilgrimme vil være i stand til at fejre religiøse funktioner ligesom Pave Johannes Paul gjorde i 2000.

Aftalen udgør Israels kapitulation overfor Vatikanets bestræbelser på at "kristne" det hellige sted, ligesom når et Katolsk kloster blev bygget i Auschwitz.

Den Katolske Kirke har længe ønsket kontrol over en del af området på Zions Bjerg, for således at gøre det til et internationalt religiøst center for Katolikker. Planen har følgende ordlyd i aftalen: "Vatikanet overhænder brugen af Nadversalen (Cenacle) til forvaring i Det Hellige Land, der vil holde den åben fra 06:00 til 08:00 til fejring af den hellige messe".

På langt sigt vil den gestus øge spændingerne mellem Jøder og de store aktiver i Vatikanet. Kirken har længe arbejdet på at reducere Jødiske rettigheder i Jerusalem og Den Gamle By. Nu, efter at den Muslimske Waqf-myndighed har smidt de Kristne ud fra Tempelbjerget og forvandlet den til en Moské, er det Vatikanets tur til at lægge sine hænder på det Jødiske Jerusalem.

Det Hellige Lands Myndighed, Den Franciskanske Orden, som med Vatikanets godkendelse er ansvarlig for De Hellige Steder, agiterer sammen med Araberne imod Israel.

Så langt tilbage som i maj 2000 mødte Yasser Arafat Islamiske og Kristne præster ved præsidentkontoret i Ramallah for at bakke den Palæstinensisk/Arabiske suverænitet over Jerusalem op.

Blandt de præster, der deltog i mødet, var Diodoros I, Patriarken i Den Græsk-Ortodokse kirke, Torkom II, Patriark i den Armenske Ortodokse kirke, den Katolske Patriark Michel Sabbah og embedsmænd fra Myndigheden over Det Hellige Land.

"Et embedsmandsmøde fandt sted i Ramallah, Palæstina, ved Palæstinas Udenrigsministerium". Dette er det officielle notat fra Vatikanets pressekontor om mødet mellem de Katolske embedsmænd og PLO-repræsentanter, der fandt sted i denne uge.

Vatikanet anmoder også om, at Israel overdrager snesevis af lokaliteter, 19 i Judæa og Samaria og 28 i Jerusalem, til Vatikanets kontrol. Den Katolske Kirke ønsker at drøfte nogle ejendomme på Oliebjerget, Har Hazeitim, som er selve historien om det Jødiske folk. Hvis man ønsker at fastholde Jerusalem forenet, er man nødt til at fastholde Har Hazeitim. Vatikanet ved det.

I 1989 klagede de Katolske myndigheder over, at Israel vanhelligede Nadversalen på Zions Bjerg. I anklagerne, der udkom i de Italienske biskoppers avis, Avvenire, stod der, at Israelerne havde sat en mindetavle på taget af Nadversalen.

Pladen blev sat op efter Uafhængighedskrigen i 1948 til minde om soldaterne, der faldt i Den Gamle By, og hvis gravplads var ukendt. Hvert år rengør de efterladtes familier pladen.

Hvorfor klagede de Katolske myndigheder?

Sidste år blev en lignende anklage lavet af de Katolske myndigheder om, at Israel ønsker at "Judaisere" Mount Zion.

Skulle Vatikanet opnå suverænitet over Mount Zion, ville millioner af kristne pilgrimme strømme til stedet, og det vil true den Israelske tilstedeværelse i Den Gamle Bys Jødiske kvarter samt Jødisk adgang til Grædemuren. Vatikanet vil have Jøderne ud af Den Gamle By, og tilsyneladende er Israels regering enig med dem. At gøre Nadversalen til en aktiv kirke er også en måde at vanhellige stedets hellighed, kendt som Davids grav, på.

Vatikanet og Den Palæstinensiske Befrielsesorganisation gav udtryk for en fælles holdning i den grundlæggende aftale fra 15. februar 2000. Den har til formål at støtte anerkendelsen af en særlig vedtægt for byen Jerusalem.

I notatet, der er underskrevet af Vatikanets embedsmænd og PLO - en organisation, der er dedikeret til massedeportationer af Israelske Jøder - ønsker den Katolske Kirke, at Israel opgiver suveræniteten over Grædemuren og Tempelbjerget. Vatikan/PLO-aftalens indledningl om Jerusalem viser, at Vatikanets holdning til Israels hovedstad stadig sidder fast i den utilgivelige anti-Semitiske retorik fra 1940erne.

Indtil 1948 var Kristnes adgang til Nadversalen stærkt begrænset, fordi den blev brugt som Moské. Siden da er staten Israel forpligtet til at beskytte alle religioners hellige steder, og sikre retten til gudsdyrkelse for alle trosretninger.

Men ingen Israelske regering må tolerere nogen delings-politik, "fælles kontrol" eller "internationalisering", der åbner døren for en tilbagevenden til den Arabiske apartheid fra den Jordanske besættelse mellem 1948 og 1967.

Jerusalem er ikke til salg. I tusinder af år var området omkring Nadversalen næsten altid helt lukket for Jøder.

Suveræniteten over Mount Zion er politik, ikke kun religion. Dagen efter, at Paven fejrede en messe på Mt. Zion i 2000, tog han til Yasser Arafat’s hovedkvarter for at støtte Palæstinensernes ret til at vende tilbage.

Et par måneder senere begyndte Oslo-krigen. Og Jøder blev aflivet igen på ”fredens” alter. Det var deres sidste nadver.

I denne uge begyndte Vatikanet i dets officielle dokument med henvisning til "Staten Palæstina".

Giulio Meotti
Forfatteren, en Italiensk journalist ved Il Foglio, skriver to gange om ugen en klumme for Arutz Sheva. Han er forfatter til bogen "A New Shoah", der forsker i de personlige historier om Israels terrorofre, udgivet af Encounter. Hans skriverier har optrådt i publikationer såsom Wall Street Journal, Frontpage og Commentary.

Source: Israeli National News.com

Kommentar:
Den Kristne tro må ikke blandes sammen med Katolicismen.

Siden Reformationen har de fleste Evangeliske Kristne helt korrekt set Paven som en Antikrist.

2 Thess 2:3-4:
”Lad ingen på nogen måde forlede jer. Først skal nemlig frafaldet komme og lovløshedens menneske åbenbares, fortabelsens søn, modstanderen, der ophøjer sig over alt, hvad der hedder Gud og helligdom, så at han sætter sig i Guds tempel og udgiver sig selv for at være Gud.”

Denne artikel er blot endnu et eksempel på, at den Katolske tro er en anti-Zionistisk tro. Det er simpelthen umuligt for Israels Gud at støtte anti-Zionisme.

2 Thess 2:7-10:
”For allerede nu virker lovløshedens hemmelighed; blot skal han, der endnu holder igen, først fjernes Da skal den lovløse åbenbares; ham skal Herren Jesus dræbe med sin munds ånde og tilintetgøre, når han kommer synligt. Den lovløses komme er Satans værk og sker med al kraft og med løgnetegn og løgneundere og med alt uretfærdighedens bedrag over for dem, der fortabes, fordi de ikke har taget imod kærlighed til sandheden, så de kunne blive frelst.”

Paven er tilhænger af PLO. Den afdøde Pave kyssede også Koranen. Hvad mere behøver du for at forstå, at Islam og den forlorne Katolske tro intet har at gøre med Israels Gud?