På den anden side Genoprettelsen: Jøderne skal stå overfor Trængsel og Genkomsten af Messias.

Fra News that matter.
21. maj 2013.

Siden 1948 og 1967 har Evangeliske Kristne glædet sig med det Jødiske folk over Guds trofasthed. Men Messias lover os ikke en let gang efter disse to sejre. Bortrykkelsen vil ikke komme før Trængselen.

Jeg har skrevet dette brev til jer i et forsøg på at være med til at åbne jeres øjne for Messias. Kun Han kan give os håb og hvile for sjælen.

I går læste jeg kapitel 14 vers 12 i profeten Zakarias’ Bog:

Zakarias 14:12:
”Med denne plage vil Herren ramme alle de folkeslag, der fører krig imod Jerusalem: Deres kød skal rådne, mens de endnu står oprejst, øjnene skal rådne i øjenhulerne, og tungen skal rådne i munden på dem.”

Den sidste kamp for Zion bliver ikke en søndagsskole for mennesker, der har løsrevet sig fra deres Skaber, vor Gud og Fader i Himlen. Mange mennesker er døde og omkommet i krige, ofre for Nazisternes gaskamre eller atombomber i Hiroshima og Nagazaki. Men at se opretstående folk, hvis øjne rådner i øjenhulerne, vil være det mest grufulde mareridt, man nogensinde har kunnet forestille sig.

Disse fortabte sjæle vil være levende mennesker, mænd og kvinder af kød og blod. De troede oprigtigt, at de gjorde noget godt for Gud. Selv folk, der hævder at være genfødte Kristne, vil for sent opdage, at de er blevet bedraget af Antikrist og tilbeder en kopi af Jesus.

Denne tragedie er nævnt i Mattæus 7:21-23:
”Ikke enhver, som siger: Herre, Herre! til mig, skal komme ind i Himmeriget, men kun den, der gør min himmelske faders vilje. Mange vil den dag sige til mig: Herre, Herre! Har vi ikke profeteret i dit navn, og har vi ikke uddrevet dæmoner i dit navn, og har vi ikke gjort mange mægtige gerninger i dit navn? Og da vil jeg sige dem, som det er: Jeg har aldrig kendt jer. Bort fra mig, I som begår lovbrud!”

Vi kan forestille os, at det var grusomt for Lot at opleve, at hans kone ikke adlød befalingen fra ødelæggelsens engel, men så tilbage mod Sodoma og Gomorra. Hun var Jødisk. Alligevel omkom hun.

På samme måde forklarer Åbenbaringsbogen os en lignende tåbelighed hos de mennesker, der er til stede på Jorden i de sidste dage, før Løven af Juda kommer igen.

Åb 9:20:
”Men resten af menneskene, som ikke blev dræbt af disse plager, omvendte sig ikke fra deres hænders værk, så at de holdt op med at tilbede dæmonerne og afgudsbillederne af guld og sølv og kobber og sten og træ, som hverken kan se eller høre eller gå.”

Åb 9:6:
”I de dage vil mennesker søge døden og ikke finde den, de vil længes efter at dø, men døden flygter fra dem.”

Omvend dig. Foretag en u-vending, før det er for sent. Gå ikke imod Guds Ord, og tilslut dig ikke den sidste kamp mod Jerusalem. Han, der kommer i Herrens navn, vil frelse os!

Først udgivet: August 29, 2009.

Skrevet af Ivar.