Tegn i tiden for Hans komme.

Fra Raptureready.com/
November 2012.
Af Daymond Duck.

Der er en interessant profeti i Salme 102, der lyder: "Men du, Herre, troner for evigt, dit ry består i slægt efter slægt. Du vil rejse dig og være barmhjertig mod Zion, for det er tid at vise nåde, ja, tiden er kommet. Dine tjenere elsker Zions sten og ynkes over dens ruindynger. Folkene skal frygte Herrens navn, alle jordens konger skal frygte din herlighed." (Salm. 102:13-16).

Dette glimt ind i fremtiden siger, at Gud har grundlagt og fastsat en tid, hvor Han vil forbarme sig over Zion (Et begreb, der refererer til Jerusalem mere end 150 gange i Bibelen, men det kan også henvise til Israel eller Tempelbjerget). Til Guds bestemte tid vil Han rejse sig og forårsage, at det Jødiske folk elsker stenene og støvet (jorden) i Zion. Israel, Jerusalem og Tempelbjerget vil indtage en fremtrædende plads i Guds plan for at få hedningerne til at respektere Ham. Og det er af stor betydning for vores generation, at disse bestemte tiders begivenheder vil være et tegn på Hans snarlige genkomst.

Efter meddelelsen om, at Israel har godkendt opførelsen af 797 boliger i Gilo kvarteret i Østjerusalem, sagde EU’s udenrigspolitiske chef, Catherine Ashton: ”Bosættelser er ulovlige i henhold til folkeretten og truer med at gøre en tostats-løsning umulig.

Som jeg forstår det:
1) Gilo er ikke en løsning, men et kvarter i Østjerusalem og en del af den evige hovedstad i Israel.
2) Israels højesteret har undersøgt lovligheden af boligerne før deres konstruktion blev godkendt, og dommerne fastslog, at bygning af boligerne i Gilo ikke er en krænkelse af folkeretten.
3) Det internationale samfund kan tro, at deres folkeret overtrumfer Guds løfter og love til Israel, men det gør de ikke, og Han vil have det sidste ord om det.
4) I stedet for at Israel skaber problemer ved at bygge i Østjerusalem, er det de internationale samfund, der tillader de militante Muslimers uendelige urealistiske krav, der gør en tostats-løsning umulig.

Jerusalem er virkelig et berusende bæger og en tung sten for sine naboer og resten af verden, som Bibelen siger. (Zak 12:2-3). Ifølge Bibelen vil dette problem i virkeligheden ikke kunne løses, før det udløser slaget ved Armageddon ved Jesu genkomst (Joel 4:1-3; Åb 19).

Åh, tag ikke fejl, den lovpriste Antikrist vil vise sig og forhandle en falsk fredstraktat, som det internationale samfund stolt vil prale af, men: "Når folk siger: »Fred og ingen fare!« da er undergangen pludselig over dem som veerne over en, der skal føde, og de skal ikke undslippe." (1 Thess 5:3)

Det dysfunktionelle og korrupte FN har spildt en tredjedel af sine beslutninger på at fordømme og skælde voldsomt ud på Israel, og det vil fortsætte med at gøre dette, indtil det er omstruktureret til en satanisk én-verdens regering, ledet af deres elskede Antikrist. Det stolte og arrogante internationale samfund støtter en fredsproces, som, siger Bibelen, vil mislykkes, og nogle i Israel og PA har allerede erklæret den død.

For mere end 15 år siden vedtog det Amerikanske Repræsentanternes Hus en resolution og afsatte penge til at flytte den Amerikanske ambassade fra Tel Aviv til Jerusalem og til at anerkende Jerusalem som Israels udelte hovedstad, men det er aldrig sket (adskillige præsidentkandidater har under valgkampen lovet at gøre det, men de brød alle deres løfte, efter de blev valgt).

Den rige og magtfulde Katolske kirke ignorerer regelmæssigt Guds profetier i Skriften om Jerusalem, og de udsteder vildledte opfordringer til Jerusalem om at blive erklæret som en international by.

Antisemitter i adskillige mainline Protestantiske trosretninger fortsætter med at undlade at kæmpe for troen og kalder fejlagtigt på en opdeling af Israel og Jerusalem, fordi de tåbeligt har accepteret en Bibel-afvisende falsk doktrin kaldet Erstatningsteologi.

Dette raseri over Jerusalem, inddragelsen af befolkningen i Antikrist’s (EU’s) fredsprocess, oprettelsen af et internationalt samfund (en ønsker-at-være verdensregering), bedraget fra Præsidentkandidaterne med hensyn til Jerusalem og korruptionen i Kirken er sikre tegn på, at profetien bliver opfyldt, og at Gud siger, at tiden er nær. Disse aktuelle begivenheder er ikke små ting, og Gud afslørede dem ikke profetisk uden grund.