Messianske menigheter kommer stadig i kontakt med Israelere via internett

Fra Ordetogisrael.no/
3. februar 2013.

Et team innen Israel Today, One For Israel, har i mange år drevet internettbasert evangelisering i Israel. Teamet er ungdom som alle er fagfolk på data og medier. Dette arbeidet viser seg å være meget vellykket.

One For Israels siste nyhetsbrev viser at ikke bare har ungdomsteamet vært aktive, men det vokser betydelig både i aktivitet og gode evangeliseringsresultater.

Som et eksempel forteller One For Israel at bare de siste sju dagene "ble vi kontaktet via våre nettsider av 6 forskjellige mennesker fra hele Israel, som oppga et autentisk ønske om å lære mer om Herren Yeshua - Jesus."

Blant de som tok kontakt var to tenåringsjenter som arbeidet med en rapport om messiansk jødedom på skolen, samt en ung mann som identifiserte seg som homofil, men ivrige etter å lære mer om Jesus.

"Tre av de seks som kontaktet oss ønsket å slutte seg til en lokal messiansk menighet så snart som mulig", ifølge nyhetsbrevet.

Som en påminnelse om den økende nysgjerrighet og sult blant israelere for informasjon om troen på Yeshua, har One For Israel publisert en statistikk som viser at hver måned søker 18.000 israelere på Google etter ordet "forløsning", og over 22.000 søker etter "Yeshua".

På sin egen serie av nettsteder tilbyr One For Israel en gratis kopi av Det nye testamente i tre versjoner: MP3 audio, papirkopier eller en app for smarttelefoner. En papirkopi av Nye Testamentet får de forespørsel om hver 35. time, og MP3-og smarttelefonversjonen lastes ned så ofte som fem ganger hver dag.

Teamet har nylig flyttet til nye lokaler på Israel College of the Bible, en messiansk college, som ligger i kystbyen Netanya. One For Israel håper å øke sine allerede imponerende innsats med nye tilgjengelige TV- og lydopptakstudioer.