Global Begivenhedskalender for 2. halvår 2012.

Fra Forcingchange.org
Af chefredaktør Carl Teichrib.
Hentet fra Crossroad.to/

Bemærk fremhævelse af Globalisme, Grøn Økonomi og Okkult Spiritualitet.
-------------------------------------------------------------------------------------
Følgende Begivenhedskalender er et udsnit af konferencer, fora, begivenheder og møder, der finder sted i 2012, hvor hver enkelt på en eller anden måde bidrager til en større dagsorden for global transformation og international ledelse. Om end andre arrangementer vil finde sted i løbet af året, er almindelige temaer også synlige på tværs af mange af kalenderens programmer.

Disse temaer bliver i stigende grad vævet sammen. Den globale opvarmning er knyttet sammen med den globale økonomiske krise, og en "bæredygtig udvikling" er knyttet sammen med en "udviklet spiritualitet.” Gennem det hele spirer en transformeret verden frem, bygget på ideen om gensidig afhængighed.

Formålet med denne kalender er at levere en hovedopdatering for 2012. Det er en tankevækkende påmindelse om det skifte i verdenssyn, som finder sted - noget, der hele tiden vil udfordre det kristne samfund.
---------------------------------------------------
Juli 2012.
---------------------------------------------------
8-12 Juli: XXII Verdenskongres for Statskundskab
Hvor: Madrid, Spanien
"Omformnings-Power, Flytte grænser" er temaet for den 21. verdenskongres for Statskundskab, sponsoreret af ”International Political Science Association.” Akademisk af natur vil denne begivenhed samle politologiske professorer, studerende og politiske beslutningstagere. Dette er en vigtig begivenhed på to niveauer:

For det første vil mange af deltagerne bevæge sig ind i offentlige kontorer eller centrale positioner efter endt uddannelse, eller de vil få indflydelse på universitetssystemet. For det andet afspejler temaet for konferencen dynamikken i verdens anliggender: Nationer er ikke længere tilstrækkeligt i et globalt samfund: Der vil i stigende grad komme nye internationale power-aktører og "ikke-statslige aktører" for at forme nye magtcirkler. Alle disse referencepunkter er formuleret i den stigende virkelighed: "global styring."
9-13 Juli: International Congress of the World Federalist Movement
Hvor: Winnipeg, Manitoba, Canada
“The World Federalist Movement” er en indflydelsesrig pro-verdensregerings-organisation, der har været medvirkende til den globale styrings dagsorden i årtier, idet den har De Forenede Nationer’s øre og gør indhug i Den Europæiske Union. Hvert fjerde år er ”World Federalist Movement” vært for en international kongres, hvor medlemmerne af denne bevægelse kan diskutere globale, føderalistiske spørgsmål, dagsordenspunkter og kanalisere deres energi mod målet om global styring. I 2012 skal WFM’s internationale kongres holdes i Winnipeg, Manitoba.

12-24  Juli: Esoteriske traditioner i den antikke og moderne verden
Hvor: Alexandria, Egypten - OBS: På grund af den politiske uro i Egypten er stedet ændret til Grækenland.
Åben for alle esoteriske/okkulte studerende og praktikere, vil denne konference undersøge historisk og nutidig betydning af esoterisme. Teosofien vil få særlig opmærksomhed, idet den vil udforske sin fortids indflydelse og sin fremtid i udformningen af ​​den åndelige kultur i den Vestlige verden.

Bemærk: Teosofien var afgørende for opblomstringen af den moderne New Age bevægelse.

15-19 Juli: Ramme for North American Interfaith Network
Hvor: Atlanta, GA, USA
Dette er den vigtigste begivenhed for North Amerikas Interfaith Network, en Amerikansk-Canadisk tværreligiøs organisation. NAIN-kampagner omfatter tværreligiøst arbejde for klimaforandringer, global fred og interreligiøs dialog. På dette tidspunkt er 55 organisationer medlemmer af NAIN, herunder United Religions Initiative, United Church of Canada, Salt Lake City Interfaith Roundtable, Religioner for Fred USA, Hartford Seminary, Interfaith centret på Præsidiet, Gudinders konvention, og Interfaith Association of Central Ohio.

27-29 Juli: Verdens Fremtid 2012
Hvor: Toronto, ON, Canada
Hvert år holder ”World Future Society” en stor konference om globale tendenser og én-verden koncepter, der omfatter miljø, udfordringer inden for energi, videnskab og teknologi, kultur og bevidsthed, verdens anliggender og global styring.
-------------------------------------------------
August 2012.
------------------------------------------------
Ingenting nævnt.
------------------------------------------------
September 2012.
------------------------------------------------
September 1-7: De Forenede Nationers Verdens Urban Forum 6
Hvor: Napoli, Italien
Dette er det 6. FN World Urban Forum, en førende begivenhed om byernes rolle i den globale kontekst. Og dette års forum vil indeholde seks tematiske områder:

Dialog 1 - Produktive Byer
Dialog 2 - Beboelige byer/livskvalitet
Dialog 3 – Byplanlægning/institutioner og regler
Dialog 4 - Egenkapital og velstand
Dialog 5 - Kultur
Dialog 6 - Bytrafikken, Energi og Miljø.

September 21: De Forenede Nationers Internationale Fredsdag / International Fredsdags Nattevågen
Hvor: Global
FN’s Internationale Dag for Fred er et FN-erklæret enkelt-dags arrangement/kampagne, der er fokuseret på at øge bevidstheden mod verdensfreden, primært gennem den internationale enheds kanaler og globale styring. Det, der ledsager denne kampagne, er en tros-baseret International Fredsdags Nattevågen, beregnet på at "bringe en åndelig dimension til fredsprocessen."

Denne vagt er støttet af FN og har den officielle opbakning fra åndelige/religiøse organisationer såsom det Hindu-baserede Aetherius Society, det Romersk-Katolske Brothers of the Sacred Heart, Scientologi Kirken, ”Et Kursus i Mirakler” Internationalt, Franciskanerne Internationalt , Interfaith Center for New York, den Mennonitiske centralkomite, United Religions Initiative, det New Age-baserede Temple of Understanding og Sun Myong Moon's Interreligiøse og Internationale Federation for World Peace.
September 21-23: Earthdans Global Festival For Fred
Hvor: Global
Er bygget op omkring FN’s Internationale Fredsdag, Earthdance er en global festival, der har til formål at fremme verdensenhed, fred og social retfærdighed. Tusinder af mennesker deltager i koncerter og kunstneriske arrangementer. Siden starten i 1997 har denne årlige Earthdance nu fundet sted i 80 lande og er holdt 500 steder.

Earthdance er også en del af den New Age-baserede bøn for fred, hvor tusindvis af mennesker samlet beder for verdensenhed, bygger meditativ bro med handling i form af rituel planetarisk erfaring. Se verdens- bønnen nedenfor,
"Vi er en global familie af alle farver, alle racer, Én verden forenet.
Vi danser for fred og healing af vores planet Jorden
Fred for alle nationer. Fred for vores samfund.
Og fred i os selv.
Mens vi samler alle dansegulve over hele verden,
Lad os slutte os sammen hjerte til hjerte.
Gennem vores forskellighed anerkender vi Enhed.
Gennem vores medfølelse anerkender vi Fred.
Vores kærlighed er den magt, der kan omdanne vores verden
Lad os sende den ud NU."

September 21-23: Australsk Wiccan-konference
Hvor: Hawkesbury River District, New South Wales, Australien
Arrangeret af ”Pagan Awareness Network”, vil Wiccan -konferencen indarbejde gruppe-ritualer - herunder forårsjævndøgns- og elementære påkaldelser, workshops om hedenskab og levende Wiccan, networking og sociale arrangementer, og foredrag. Det er en af de førende Wiccans/hekse-samlinger i Australien

13-21 oktober: Opvækket Verden 2012
Hvor: Rom og Firenze, Italien
300 åndelige ledere fra mange trosretninger og traditioner mødes i Rom, Firenze, for at kortlægge "udviklingen af religion og spiritualitet i det 21. århundrede." Ifølge begivenhedens litteratur vil "Arbejdet i gruppen fokusere på uddannelsen og bemyndigelsen hos forandrings-agenter ," da vor nuværende tidsalder nu ”giver anledning til en ny global bevidsthed."

På vej mod denne begivenhed er et charter-initiativ, udkastet til Et charter for engageret spiritualitet i det 21. århundrede. En kernegruppe af indflydelsesrige mennesker er ved at blive konstrueret til at lede denne begivenhed. De inviterede til Kernegruppen omfatter,
- Dalai Lama fra Tibet
- Giuliano Amato: Tidligere premierminister i Italien
- Kardinal Jean-Louis Tauran: Det Pavelige Råd for Interreligiøs Dialog
- Kardinal Walter Kasper: Det Pavelige Råd for økumeni
- Marcus Braybrooke: Formand, Verdensrådet for trosretninger
- Charles Gibbs: administrerende direktør, United Religions Initiative
- Barbara Marx Hubbard: Formand, Institut for bevidst Evolution
- Yolande Iliano: Bestyrelsesformand, Religioner for Fred Europa
- Deepak Chopra: Forfatter og underviser.
- Vinu Aram: tidligere præsident, World Conference of Religions for Peace.
- Amy S. Marks: Baha'i World Center og medformand for Parlamentet om verdens religioner af 1999

Her er værtsorganisationerne:
- Internationalt Interreligiøst Fredsråd
- Sammenslutningen af Global Nytænkning
- Interreligiøs Engagement Project
------------------------------------------------
November 2012.
------------------------------------------------
November 1-3: Styring af en kompleks verden
Hvor: Nice, Frankrig
Dette er en international konference, der ser på de tekniske spørgsmål i global ledelse som en reaktion på den globale krise, med det formål at identificere de tekniske/institutionelle ændringer, der er nødvendige for et "nyt samfund." Politik, økonomi, sociale faktorer og videnskabens rolle vil blive undersøgt som dele af et foranderligt system under global ledelse.

---------------------------------------------
December 2012.
---------------------------------------------
December 21: Fred 2012 – Et øjeblik med fred
Hvor: Global
Fred 2012 er et New Age, verdens-synkroniseret "universelt øjebliks eftertanke", som Vintersolhvervet sammenvæver "i slutningen af den 5125-årige cyklus i Mayaernes kalender." Titusindvis af mennesker over hele kloden vil deltage gennem freds-meditationer, åndelige øvelser, fokuseret hensigt på planetarisk transformation ("global bøn") og andre "kollektive psykiske" aktiviteter. Ifølge Peace 2012’s hjemmeside er "målet med" ”Et øjebliks fred” at bruge dette unikke tidspunkt til at skabe en global oplevelse af enhed."

December 21-28: Festival for ny Gruppe af Verdenstjenere
Hvor: Global
Den nye gruppe af verdenstjenere (NGWS) er en "subjektivt forenet gruppe uden nogen ydre organisation", inspireret gennem skrifterne fra  teosof Alice Bailey og hendes "tibetanske mester" - en åndelig vejleder, forstået bibelsk som en dæmonisk enhed. Selv om NGWS ikke har en "ydre organisation," er den løst baseret på tre niveauer.

1) En kernegruppe af okkulte mestre ", der ved, hvad de gør," og er "åbne for visionen om Planen." Dette organ repræsenterer den inspirerende energi i det højere mål.
2) Yngre disciple - dem, der er på vej til at blive iværksættere i harmoni med okkult åndelig energi. "De reagerer og handler."
3) "De hundreder tusinder af mænd og kvinder af god vilje over hele verden", der arbejder i regeringer og religioner, og som "oversætter energi til handling." Disse mangfoldige "tjener til at gennemføre planen." ( http://souledout. org/newworldreligion/ngws/wsgngws1.html )

En  gang hvert syvende år i december, ifølge okkulte skoler, tillader en bestemt stjernetegns-begivenhed store åndelige energier at oversvømme Jorden, hvilket resulterer i en "enorm åndelig opvågnen."
Denne syv-dages, syv-års forekomst er kendt som ugen for "gruppe-virkning" og benævnt "Festuge". Lucis Trust og World Goodwill , organisationer, der stammer fra Alice Bailey’s arbejde, er de styrende organer bag denne uge. Med henblik herpå, producerer Lucis Trust meditationer for at aktivere "gruppe-fusion" - "Jeg er ét med min gruppe af brødre og alt, hvad jeg har, er deres." Alt dette er beregnet på at skabe global fremkomst og transformation. Meditationer og okkulte begivenheder vil finde sted rundt om i verden.

December 22: Fødsel af 2012 Konvergens
Hvor: Global
New Age leder Barbara Marx Hubbard kalder den 22. december 2012, en "global fødselsdag." Andre store New Age lærere arbejder med hende, i håb om at den 22. december vil øremærke et globalt evolutionært spring, der vil forene verden åndeligt, socialt og bevidst.  Ifølge Fødsel af 2012 Konvergens’s hjemmeside, stammer denne fødselsdag eller "forfaldsdato" fra "en voksende bevægelse af verdensborgere, der er forpligtet til at forbinde hjerter og sind med andre og bevidst samarbejde om at skabe den næste fase af udviklingen." Det er hævdet, at 48.000 "globale forandringsagenter" har forpligtet " sig til at udvikle menneskeheden ind i den næste æra gennem Fødsel af 2012!"

Ve dem, der kalder det onde godt og det gode ondt, som gør mørke til lys og lys til mørke, gør det bitre sødt og det søde bittert. Ve dem, der er vise i egne øjne og forstandige efter egen mening.” Esaj 5:20-21.