I anledning af ”Holocaust Remembrance Day” den 19. april.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
17. april 2012.

De sidste Jøder fra Holocaust skal stå overfor Messias.
Ca. 12.000 ofre for de Nazistiske grusomheder døde i det forløbne år. Behovet hos det aldrende folk er større end nogensinde før, siger Elazar Stern, formanden for Holocaust ofrenes fond.

Ca. 12.000 ofre for de Nazistiske grusomheder døde i det forløbne år, og ifølge oplysninger, der blev offentliggjort i mandags af instituttet til fordel for Holocaust-ofre i Israel, dør mindst én overlevende i Israel hver time.

I udgivelsen, der falder sammen med Holocaust-mindedagen, som vil blive markeret over hele landet fra onsdag nat, fremhæver instituttet resultaterne af en særlig rapport, der viser, at selv om antallet af resterende overlevende falder hurtigt hvert år, er den aldrende befolknings behov steget mere end nogensinde.

Instituttet påpegede også i mandags, at trods store statslige ressourcer til hjælp til de overlevende bliver mange af deres behov stadig ikke dækket.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Både Nazisterne og Jøderne skal står overfor deres Skaber, Gud, Jesus Messias - Nazisterne til evig straf for deres forbrydelser.

De Jøder, der overlevede Holocaust, er ikke frelst for evigt. De vil stå over for dommen over deres synder, hvis de ikke omvender sig og tager imod Messias.

Jeg beder jer om, at skære igennem alle falske religioner og prædike evangeliet for alle Jøder, ligesom Peter og Paulus gjorde det. Bliv ikke vildledt af de kulter, som udbreder "New Judaism".

Prædik også for de gamle helte, der overlevede Holocaust. De kan ikke blive frelst ved deres lidelser og udgydelsen af deres eget blod. Kun Guds Lams blod frelser.

1 Joh 1:7:
”Men hvis vi vandrer i lyset, ligesom han er i lyset, har vi fællesskab med hinanden, og Jesu, hans søns, blod renser os for al synd.”

Åb 1: 5:
”og fra Jesus Kristus, vidnet, den troværdige, den førstefødte af de døde og herskeren over jordens konger. Ham, som elsker os og har løst os fra vore synder med sit blod.”

Priset være Herren Yeshua. Han er Messias for både Jøder og ikke-Jøder. Amen.
--------------------------------------------
Læs desuden:
Ny-judaismen tränger fram.
ALDRI MER IGJEN – Hver time dør en Holocaust overlevende