La dem bli så travle at de mister kontakten med Jesus.

Fra Lov&Evangelium.
Nr. 1 - 2011.
Anonym skribent. 

Satan kalte sammen til en verdenskongress. I åpningstalen til sine onde engler, sa han:

«Vi kan ikke hindre de kristne i å lese Bibelen og kjenne sannheten. Vi kan ikke holde dem borte fra familieverdier. Men vi kan gjøre noe annet. Vi kan ødelegge for dem, slik at de ikke greier å få et varig og intimt forhold til Kristus. Skulle de få et slikt forhold til Jesus, blir makten vår over dem brutt, Så la dem gå til kirke, la dem beholde sin konservative livsstil, men stjel tiden deres så de ikke oppnår denne erfaringen med Jesus Kristus.

Dette er det jeg vil at dere skal gjøre, engler: «Distrahér dem fra å ha fokus på sin frelser og opprettholde den livsviktige kontakten med ham hele dagen». «Hvordan skal vi gjøre dette?» ropte de onde englene.

«Hold dem travle med det som er uvesentlig i livet og finn på talløse prosjekter slik at sinnene deres blir okkupert», svarte han. «Frist dem til å forbruke, forbruke, forbruke, til å låne, låne, låne. Overtal kvinnene til å gå på jobb og mennene til å jobbe seks - syv dager i uken, 10- 12 timer hver dag, slik at de får råd til å opprettholde levestandarden. Hindre dem i å tilbringe tid med barna. Etter hvert som familiene smuldrer opp, vil hjemmet snart ikke være et sted de kan hvile ut fra presset på jobb.

Overstimulér dem mentalt, slik at de ikke kan høre den stille, hviskende stemmen. Lokk dem til å spille radio eller CD hver eneste gang de er ute og kjører, til å ha TV-en eller videoen konstant på hjemme. Frist dem til å bruke mer og mer tid fremfor datamaskinene, og frist dem spesielt til å se på porno på internett.

Og se til at det blir spilt musikk kontinuerlig, selv i butikker og på restauranter. Dette vil blokkere sinnene deres og ødelegge samfunnet med Kristus.

Fyll salongbordene deres med magasiner og aviser. Overless sinnene deres med nyheter 24 timer i døgnet. Invadér kjøreturene deres med store reklameskilt. Oversvøm postboksene deres med søppelpost, postordrekataloger, nyhetsbrev, reklame, gratis lokkeprodukter, tilbud og falske håp.

Selv på fritiden må de være travle. La dem komme tilbake fra ferie utslitt, urolige og uopplagt. Slipp dem ikke ut i naturen. Send dem til fornøyelsesparker, idrettsarenaer, konserter og på kino i stedet. Og når de kommer sammen til åndelig fellesskap, engasjér dem i sladder og overfladisk snakk slik at de går derfra med dårlig samvittighet og følelsene i ulage.

La dem gjerne engasjere seg i å vinne andre sjeler. Men gjør livene deres fullstappede med så mange gode formål at de ikke får tid til å søke kraft fra Kristus. Snart vil de arbeide bare i egen styrke, de vil ofre helsen sin og enheten i familien for den gode saken».

Det var litt av en kongress, og de onde englene dro ivrig til sine bestemmelsessteder for å gjøre all verdens kristne travlere og travlere og travlere, og få dem til å forbruke mer og mer og mer.